lauantai 21. tammikuuta 2017

TRUMPIN VIRKAANASTUJAISPUHE – OMAHYVÄISTEN MAAILMANPAHENTAJIEN PEPPUKIPU MALLIA 2.0.17.

Tämä näky sai punaiset näkemään punaista.

Donald Trumpin
eilinen Yhdysvaltain presidentinvala ja virkaanastujaispuhe on synnyttänyt ennustettavasti ankaraa peppukipuilua globalisteissa, toimittajissa, kulttuurihomoissa ja muissa hyväosaisissa punaliberaaleissa. Eniten ärtymystä on herättänyt puheessa jo vaalikiertueella toistettu patrioottinen iskulause "Amerikka ensin" sekä se, että Trump katsoi kaikkien maiden olevan velvollisia ajamaan ensisijaisesti oman kansansa etua. Jos joku ei sattunut tietämään, niin valtion ensimmäinen tehtävä on puolustaa kansalaistensa hyvinvointia. Jostain syystä ilmakehää saastuttavaan matkusteluun tottuneet punavihreät ovat alkaneet uskoa, että valtioiden rajat ovat fasismia ja siksi länsimaat kuuluvat kaikille maailman ihmisille. Olisihan se herran pieksut törkeää nationalismia, jos Suomenkin valtiohallinnon syöttiläslauma alkaisi puolustaa suomalaisten asiaa!

Kansanvihollisiksi itsensä ilmoittaneet maailmanpahentajat voivottelivat sosiaalisessa mediassa peppukipuaan, josta Ylen verkkosivut kertoo jutussaan Näin Trumpin puheeseen reagoitiin Suomessa: "Missien maailmanrauhatoive alkoi kuulostaa kivalta". Suuttumuksen taustalla on se, että Trump osoitti puheensa suoraan äänestäjille samalla kun kritisoi kansasta piittaamatonta eliittiä, jota 
meidän maassamme edustavat poliitikot kuten Ville Niinistö, Antti Rinne ja Tytti Tuppurainen unohtamatta Ulkopoliittisen Instituutin jatkuvasti epäonnistuneita arvailijoita Charly Salonius-Pasternakia ja Mika Aaltolaa.

Tänään Yleisradiolle on tuonut lohtua Washington DC:ssä ja muualla maailmassa pidetyt mielenosoitukset demokraattisesti valittua presidentti Donald Trumpia vastaan. Vasemmistofriikkien kokoontumisajoihin oli saatu raavittua mukaan kaikki kynnelle kykenevät, joten kyse ei ollut todellakaan "tavallisten kansalaisten" mielensoituksesta kuten Ylen Yhdysvaltojen kirjeenvaihtaja Pirkko Pöntinen yritti tv:n katsojille tänään uskotella. Eilen Pöntinen kertoi televisiossa, että tänään Washington DC:ssä pidettävä naisten mielenosoitus tulee keräämään miljoona osallistujaa. Tänä iltana Suomen aikaan hän toisti vielä radiouutisissa, että mielenilmaukset ovat keränneet ihmismäärän, josta Donald Trump saatoi eilen vain unelmoida. Ylen tuoreessa verkkosivujen jutussa Naiset järjestäneet valtavia mielenosoituksia Trumpia vastaan  osallistujamäärä on kuitenkin täysin eri:
Suurin mielenosoitus on ollut Washingtonissa, mihin kokoontui järjestäjien arvion mukaan jopa puoli miljoonaa ihmistä, pääosin naisia. Joukossa oli useita julkisuuden edustajia. Järjestäjät olivat odottaneet paikalle 200 000 ihmistä, mutta arviota korotettiin ihmismassojen valtavan koon vuoksi.
Niin räyhävasemmistolla (tapaus Dan Koivulaakso 612-mielenosoituksesta) kuin vasemmistoliberaaleilla toimittajilla on omituinen tapa valehdella mielenosoitusten osallistujamääristä riippuen siitä kuka osoittaa mieltä. Kun ollaan valmiita valehtelemaan merikityksettöminä pidetyissä asioissa, turvaudutaan valheisiin todennäköisesti myös isoissa kysymyksissä. Sanottakoon tässä yhteydessä, että eiliseen Donald Trumpin virkaanastujaistilaisuuteen osallistui 900 000 ihmistä...

Tottakai myös Suomessa kulttuurimarxilaisten hyödylliset idiootit ottivat mallia ison meren takaa ja järjestivät oman säälittävän mielenosoituksensa Trumpin presidenttiyttä vastaan. Mitään vaikutusta Amerikan tai edes Suomen politiikkaan mielenilmauksella ei tietenkään ollut, eikä se ollut sen tarkoituskaan, kunhan vain saatiin jälleen kiva tekosyy propagoida suomalaisvihamielisen rasismin ja miesvihan puolesta. Tämä käy hyvin ilmi Ylen verkkosivujen raportista Video: Parisataa osoitti mieltä Trumpia vastaan Kansalaistorilla – "En ole hirveän optimistinen eilisen puheen perusteella". Myös Ylen tv-uutisissa kerrottiin länsimaiden perikatoa kannattaneista vasemmistokilareista, joista eräs haastateltu sukupuolinarsistinen feministi totesi Trumpin puheiden olevan "raiskauskulttuurin" normalisointia. Tosin ainoa lännessä vaikuttava raiskauskulttuuri löytyy islamilaisista maista tulleiden maahantunkeutujien keskuudesta, mutta femikomu tuskin tarkoitti sitä. Nimittäin silloin kun feminismi ja islam ovat ristiriidassa, molempien strategiana on hiljaisuus.

Oliskohan niin että Trump-kaunan taustalla on ahdistus oman identiteetin heikkoudesta. Kuten eräs amerikkalaistuttuni juuri totesi, on helppo käsittää miksi laimeat, ennustettavat, pseudo-intellektuaaliset, fyysisesti luontaantyöntävät, geneettisesti alhaisemmat, älyllisesti pelkurimaiset maskuliiniset naiset ja profeministiset mekkoeinarit vihaavat rohkeaa alfa-tyyppiä, joka sanoo ilman anteeksipyytelyjä täsmälleen sen mitä haluaa tarkoittaa. Johtajapersoonallisuuksilla on tapana luoda vahva kontrasti itsensä ja aikalaistensa välille vain olemalla oma itsensä, jonka vuoksi luuserit tuntevat olonsa pieniksi heidän pelkän läsnäolonsa vuoksi samalla kuin johtajat näyttävät nousevan yleviin korkeuksiin. Tästä syystä marginaalisten sateenkaarifriikkien loukkaukset ja räyhääminen ovat vain tahattomia kohteliaisuuksia! 



                                                        *********************


Kuinka sattuikaan, natsi- ja holohöpö-ohjelmia kulttuurihomojen suosimassa Yle Teemassa juuri Donald Trumpin virkaanastujaispuheen ja mielenosoitusten jälkimainingeissa. Valtamediasta kuten Ylestä puhuttaessa on turha luottaa sattumiin. On päivänselvää, että nämä tämän illan Teeman ohjelmat pantiin ohjelmakaavioon jo viime marraskuussa, heti sen jälkeen kun Trump valittiin presidentiksi. Ohjelmien avulla omahyväisen moralismin liemissä kiehuvat punaliberaalit  kiihotetaan entistä intensiivisempään raivoon: "Yhyy, Trump on uusi Hitler!!1!".

Siis aikuisen oikeasti, pidättekö te meitä tv-katsojia siellä Ylessä täysinä idiootteina, ettemmekö muka huomaisi tämänkin ohjelmaripuloinnin poliittista tarkoitusperää? 

Mitä tulee heti sodan jälkeen tehtyihin Yö ja Usva ja Keskitysleirin salattu totuus "dokumentteihin", jopa virallinen historiantutkimus on todistanut ne monelta osin virheellisiksi ja valheellisiksi kuten myytit ihmisnahasta tehdyistä lampunvarjostimista ja ihmisestä tehdystä saippuasta. (The Harvard Law Record: "Like the myth of human soap that was debunked 10-15 years ago, the story of human skin lampshades is based largely on rumors and can’t be substantiated".)


Yle Teema, lauantai 21.1.2017 klo 21:00, 
Yö ja usva (K16)

(Nuit et brouillard, Ranska 1956) Elokuvan historiasta on vaikea löytää yhtä kaunista, koskettavaa, kipeää ja kantaaottavaa elokuvaa kuin Alain Resnais'n dokumenttiklassikko keskitysleireistä. HD K16


Yle Teema, lauantai 21.1.2017 klo 21:32, 
Keskitysleirien salattu totuus (K16)

(Night Will Fall, Britannia 2014) Keskitysleirien kauhuista koottiin keväällä 1945 Alfred Hitchcockin ja Sidney Bernsteinin voimin elokuva, jota ei koskaan esitetty. André Singerin dokumenttielokuva kertoo sen tarinan. (U) HD K16 (ahdistus).



Yle Teema, lauantai 21.1.2017 klo 22:47, Claude Lanzmann ja Shoahin aaveet 

Yli yhdeksän tunnin mittainen dokumentti Euroopan juutalaisten holokaustista oli Claude Lanzmannin merkkiteos, jonka pitkistä ja kivuliaista syntyvaiheista hän tässä kertoo. (U) HD

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti