lauantai 28. tammikuuta 2017

MIKSI YLE EI KYSEENALAISTA NENA KAFKAN ILMEISIÄ VALHEITA FLOSSENBÜRGIN KESKITYSLEIRISTÄ?

Nenä Kafka viihtyy hämärässä sumussa. Ostaisitko
sinä tältä naiselta käytetyn auton?

Eilen 27.1.tammikuuta vietettiin kansainvälistä vainojen uhrien päivää, joka tarkoittaa käytännössä vain oletettuun holokaustiin keskittyvää muistelua. Näyttävästi vietetyn muistopäivän todellisena tarkoituksena on tehdä härskisti historiapolitiikkaa, jossa tunteisiin vetoavalla syyllistämisellä pyritään oikeuttamaan kolmannen maailman ekologisesti kestämätön invaasio länteen. Pääviestinä on,  että itsenäisten kansakuntien rajojen suojelu on moraalinen rikos ja siten "holokaustiin" rinnastettava teko.


Ylen tv-uutisissa haastateltiin eilen ties monennettako kertaa Suomen tunnetuinta "holokaustiselviytyjää" Nena Kafkaa. Hänen tarinansa Flossenbürgin keskitysleirin kaasukammiosta, jossa hän olisi ollut lähellä kuolemaa, ei pidä edes virallisen historiankirjoituksen ja sen paavien kuten Simon Wiesenthalin mukaan paikkaansa, sillä Saksan rajojen sisällä ei ollut ainuttakaan varsinaista tuhoamisleiriä eikä siten myöskään oletettuja "kaasukammioita". Silti valtamediat antavat silkasta hienotunteisuudesta Kafkan valehdella, vaikka kiistämättömät faktat todistavat hänen jutustelunsa silkaksi saduksi. Tällainen alistuva vieraskoreus ei eroa juurikaan sitä, kuinka sinisilmäisesti julkisessa keskustelussa uskotaan kolmekymppisten partalasten satuihin.

Jo se, että Kafka väittää olleensa ennen "ihmeellistä pelastumistaan" suihkuhuoneeksi naamioidussa "kaasukammiossa" on historiallinen valhe, sillä virallinen historiankirjoitus on jo pitkään esittänyt, että Zyklon B -kaasua pudotettiinkin kattoon tehdyistä rei'istä. Ollaanpa kansallissosialismista mitä mieltä tahansa, on Suomessa toimivan Pohjoismaisen Vastarintarintaliikkeen (PVL) kampanja Nena Kafkaa ja hänen valheitaan levittävää valtamediaa vastaan täysin perusteltua. PVL:n vastakampanjasta ja Kafkan valheista voi lukea täältä.

Laatuviinejä pikkurilli pystyssä naukkailevat kulttuurihomot ovat koko viikon sipsutelleet kotisohvilleen Yle Teeman ääreen, josta on tullut lähes taukomatta kyynelkanavia aukaisevaa holohopö-viihdettä. Tänään nähtiin uusintana muun muassa tämä elokuva:

Yle Teema, lauantai 28.1.2017 klo 00:15 Keskitysleirien salattu totuus (K16) 

(Night Will Fall, Britannia 2014) Keskitysleirien kauhuista koottiin keväällä 1945 Alfred Hitchcockin ja Sidney Bernsteinin voimin elokuva, jota ei koskaan esitetty. André Singerin dokumenttielokuva kertoo sen tarinan. (U) HD K16 (ahdistus).

Salattu? Totuus? Varsinkin nykyaikana elokuvan nimi on huvittava, ikäänkuin keskitysleirejä ja kaikkea niihin liittyvää ei olisi jo vuosikymmenien ajan jatkuvalla vyörytyksellä tuotu esiin.



Yle Teema, lauantai 28.1.2017 klo 15:35, Walter Benjaminin elämä ja kuolema 


Saksanjuutalainen filosofi Walter Benjamin (1892 - 1940) pakeni natseja Espanjan rajalle v. 1940 ja teki epätoivoissaan itsemurhan. Michel Tabachnik sävelsi dramaattisista tapahtumista v. 2016 kantaesitetyn oopperan. HD


Yle Teema, lauantai 28.1.2017 klo 16:35, Benjamin, viimeinen yö 

Michel Tabachnik ja Regís Debray tekivät Walter Benjaminin dramaattisista viimeisistä hetkistä ajankohtaisen pakolaisoopperan. Kantaesitys Lyonissa v. 2016. Pääroolissa Jean-Noël Briend/Sava Lolov. O: John Fulljames. HD

Onpa tässä saatu taitavasti linkitettyä menneisyyden oletettu holokausti "ajankohtaiseen pakolaisuuteen". Oopperassa tehdään politiikkaa holokaustilla yhdistämällä se pakolaisuuden kaapuun käärittyyn vihamieliseen siirtolaisinvaasioon. Ilmeisesti oopperan tekijät pitävät nykyajan "holokaustina" sitä, ettei kaikkia satoja miljoonia kehitysmaalaisia vapaamatkustajia päästetäkään tuosta vain länsimaiden elätettäviksi. Kierous on taas huipussaan, mikä ei ole sinänsä yllättävää, sillä onhan tässä historian  parhaat ammattilaiset asialla.   

4 kommenttia:

  1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista