sunnuntai 31. tammikuuta 2016

VÄRITTYNYTTÄ UUTISOINTIA JA POLIITTISESTI KORREKTEJA ILMAISUJA

Casablancan katujengi. Nyt nämä "katulapset" ovat Tukholmassa.

Tukholmassa viikonloppuna alkanut kansalaisten omaehtoinen rangaistustoiminta, vigilantismi, sai Ylenkin pikkuisella viiveellä uutisoimaan tapahtumista. Tuttuun tyylinsä jutussa Ruotsin sisäministeri Tukholman levottomasta viikonlopusta: Rasistiset ryhmät levittävät vihaa ja uhkaa Yle antaa yksipuolisesti pääministerille suunvuoron, jonka se toivoo olevan lopullinen totuus asiasta:
Ruotsin sisäministerin Anders Ygemanin mukaan Tukholman poliisi on selvinnyt hyvin perjantain ja lauantain yhteenotoista, mutta hän on huolissaan viikonlopun tapahtumien osoittamasta yhteiskunnallisesta kehityksestä.  – Rasistiset ryhmät levittävät kaduillemme uhkaa ja vihaa. Siihen pitää vastata voimalla, Ygeman sanoo kirjallisessa kommentissa, jonka useat ruotsalaislehdet ovat julkaisseet.
Yleltä on turha odottaa mitään analyysia lausunnosta, jossa sen perusteita arvioitaisiin. Sekä Ruotsin valtiojohto, poliisi että Yle eivät halua pohtia ääneen, mikä on syynä tällaiseen oman käden oikeuteen, sillä se paljastaisi järjestelemän kohtalokkaat valuviat, josta vigilantismi on vain seuraus eikä syy. "Rasististen ryhmien kaduilla levittämä viha" ei ole muuta kuin vastareaktio petturieliitin maahan päästämien maahantunkeutujien ruotsalaisvihamieliselle väkivallalle. Parhaiten kadunputsaajien motiiveista pääsee perille kuuntelemalla mitä he itse sanovat. Tällaista viestiä jaettiin kansalaisille putsausoperaation ohella:
NYT RIITTÄÄ! 
Ruotsi herää nykyään joka päivä murhiin, ryöstöihin, raiskauksiin, ja muihin päällekarkauksiin. Joudumme päivittäin seuraamaan kymmeniä tapauksia, joissa tällaista rikollisuutta harrastavat rikolliset pääsevät kuin koira veräjästä koska he väittävät olevansa alle 15 vuotta. Kaikkialta maasta tulee tietoja, että poliisilla ei ole enää mitään valtaa ennaltaehkäistä ja selvittää rikoksia, jotka kohdistuvat ruotsalaisiin. Viimeksi murhattiin nuori nainen ja tekijä on olevinaan yskintullut pakolaislapsi. Tässä tapauksessa jopa pääpoliisipäällikkö sympatiseeraa murhaajaa enenmmän kui uhria. 
Tällainen selkärangaton käytös on kaikkialla politiikkojemme keskuudessa. Lapsellinen oikeuslaitoksemme ja valehteleva media ei enää ole puolellamme. Mutta me emme hyväksy jatkuvaa ruotsalaisten naisten kimppuun käymistä. Me emme hyväky, että kerran niin turvallisen yhteiskuntamme romahtamista. Poliittinen johto ja poliisi sympatiseeraa enemmän murhaajia kuin heidän uhrejaan. Me emme enää hyväksy kaikenmaailman tekosyitä ilman protesteja. Koska katumme eivät enää ole turvallisia, on ruotsin kansa VELVOLLINEN tekemään ongelmalle jotain. 
Siksipä tänään kokoontui 200 ruotsalaista miestä ottamaan tilan takaisin haltuun nältä afrikkalaisilta ns. katulapsilta, jotka riehuvat ympäri pääkaupunkimme keskusasemaa. Poliisi on selvästi osoittanut, että siltä uupuu keinot puuttua asiaan, joten emme näe enää muuta keinoa kuin itse jakaa rikoksista rangaistuksia. Oikeusjärjestelmä on nyt romahtanut ja jokaisen ruotsalaisen miehen velvollisuus on toimia tätä maahantuotua rikollisuutta vastaan. Me, jotka tänään kokoonnuimme tänään emme ole politiikkojasi, journalistejasi tai poliisejasi. 
Me olemme isiäsi, veljiäsi, miehiäsi, kolleegojasi ja naapureitasi. Ruotsalaiset miehet ja naiset kaipaavat turvallisuutta arkeesi ja kehoitamme kaikkia muitakin nousemaa ja seuraaman jälkiämme, niin Tukholmassa kuin muissakin kaupungeissa maassamme. Paremman turvallisuuden puolesta.
Tapahtumista ensin kertoneen Aftonbladetin tapaan Ylen uutisessa luodaan mielikuva, että pahat rasistit kävivät alaikäisten lasten, katulasten, päälle. Tosiasiassa nämä "katulapset" eivät ole 14-17 vuotaita nuoria, vaan sitäkin vanhempia nuorehkoja miehiä, koska monet heistä ovat valehdelleet ikänsä saadaakseen etuja ja välttääkseen rikosoikeudellisen vastuun. Tuttua myös Suomen ns. partalasten kohdalla. Valtamediat maalaavat tapahtumista kuvaa, jossa ruotsalaiset rasistifasistit kävivät uhrin asemassa olevien katulasten päälle, vaikka kyseessä on ruotsalaisia ryöstelevistä ja ahdistelevista arabitaustaisista maahantunkeutujajengiläisistä. Vigilantismi ei synny tyhjästä ja Tukholman päärautatieaseman tapahtumat saattoivatkin olla ensimmäinen todellinen signaali siitä, että kansa on saanut tarpeekseen ja vaalea peto herännyt. Torin vasara on viimein lyönyt ja se tulee karkottamaan vihamieliset parasiittilaumat omiin savimajoihinsa ja koloihinsa.

Yleisradion värittynyt uutisointi ja harhaanjohtavat poliittisesti korrektit ilmaisut eivät ole tietenkään mitään verrattuna siihen, miten läntisessä "moraalisessa suurvallassa" asiasta kerrottiin. Toivoa vain sopii, että sensuuri ja vääristely eivät mene täällä sellaiseen "vastuulliseen tiedottamiseen" kuin Ruotsissa, jossa maan internet-palveluntarjoajat ovat alkaneet sensuroida verkkoliikennettä jopa valtamediaa edustavan Daily Mail -sanomalehden verkkosivulle. Suomalaisille asian paljasti ensimmäisenä valtamedian vihaama vastarinta.com, joka vahvistettuihin lähteisin viittaamalla kertoo seuraavaa:
Samaan aikaan Ruotsin Internet-palveluntarjoajat ovat alkaneet sensuroida verkkoliikennettä Daily Mail -sivustolle. Daily Mail on julkaissut tietoja vastaanottokeskuksen työntekijän puukotuksesta epäillystä Ruotsissa oleskelevasta somalista Youssaf Khaliid Nuurista. 
Ruotsalaista IP-osoitetta käyttäessä arvion mukaan ainakin puolet verkkoliikenteestä on estetty kokonaan Khaliid Nuuria koskeviin artikkeleihin. Kansalainen.fi-sivuston saamien tietojen mukaan kyseessä ei ole Daily Mailin tekemä esto. 
Eräs asiakas soitti asiakaspalveluun kysyäkseen aiheesta, ja hänen mukaansa asiakasneuvoja katkaisi puhelun kesken lauseen. Tästä kaikesta voi päätellä, millainen Euroopan Pohjois-Korea länsinaapuristamme on tullut. Suomi on hyvää vauhtia matkalla samaan pisteeseen. 
Lähteet: Nordfront.se, Aftonbladet, Fria Tider, Speisa.com, Kansalainen.fi

Ruotsalainen itsepuolustus.
Poliittinen eliitti ja sen propagandakanavana toimiva valtamedia voivat vielä toistaiseksi huokaista helpotuksesta, koska kansalaisten oikeutettu viha kohdistuu ainoastaan rikollisiin maahantunkeutujiin, jotka ovat viime kädessä vain pelkkiä välikappaleita järjestelmän sodassa, jota se käy omia kansalaisiaan vastaan. Ratkaiseva hetki tapahtuu silloin, kun kansalaiset kohdistavat raivonsa todellisiin syyllisiin.

                                               ************************************************


Päivitys 2.2.2016:
Ruotsisissa asuva kansallinen tarkkailija, Paavo Tajukangas, kertoo että sunnuntai-illalla naamioitunut afrikkalaisjengi hyökkäsi Odenplanin metroasemelle uhaten ruotsalaisia ja rikkoen paikkoja. Kyseessä oli todennäköisesti kosto ruotsalaispatrioottien rikollisjengeihin kohdistamalle kurinpalautukselle lauantaina. Odenplanin selkkaus muistutti sotatointa, sillä tilanne saatiin hallintaa vasta kun aseistautunut poliisijoukko teki rynnäkön:
Noin 10 minuutin ajan metrot ajoivat aseman ohi pysähtymättä, kunnes poliisi sai koottua voimansa ja ajettua ryhmän kasaan. Silminnäkijöiden mukaan metrokuski ja poliisi tekivät yhteistyötä. Paikalle tullut metro hiljensi ja pysähtyi, mutta ei avannut ovia. Huligaanit alkoivat hakata ovia, jolloin poliisi ryntäsi paikalle automaattiaseet esillä. Matkustajat kuvaavat tilannetta puhtaaksi sotatoimeksi.
Arvatenkin mediat lahden molemmin puolin vaikenivat tästä operaatiosta täysin. Onneksi meillä on Paavo Tajukangas, joka levittää tärkeää informaatiota länsinaapurin monikulttuurisista "kasvukivuista":
Kyseessä siis lienee marokkolaisten katupoikien kostoisku ruotsalaisille. Mielenekiintoista on, että media vaikenee tapahtumasta kuin muuri. Joitain pieniä yksittäisiä juttuja, mutta mitään muuta valtamedia ei kerro. Poliisi ei myöskään kerro tapahtumista omilla tilannesivuillaan. Tilanne on nyt todella räjähdysherkkä Tukholman keskustassa ja yksin liikkuvat ihmiset pelkäävät selvästi. Seurataan tilannetta.

lauantai 30. tammikuuta 2016

VALONPILKAHDUKSIA YLESTÄ


Näky, jota roturealistiset venäläiset kavahtavat.

Ylen harjoittama monikulttuurimielisyys on tullut tutuksi suomalaisille jo 1990-luvun alusta lähtien. Varsinkin viimeisimmän maahantunkeutumisaallon aikana 
tämä asenne on vain korostunut, mutta aina välillä mediamammutilta ilmestyy uutisjuttuja, jotka poikkevat multikulti-ortodoksiasta.

Sekä Yle verkkosivuilla että tv-uutisissa on kerrottu tänään, että Suomen venäläiset varoittavat suomalaisia liian sinisilmäisestä suhtautumisesta turvapaikanhakijoihin. Jutusta käy ilmi, että vaikka 
Suomessa asuvat venäjänkieliset eivät olekaan homogeeninen ryhmä, heitä yhdistää vahvasti yksi asia, kriittinen suhtautuminen Euroopan ulkopuolisiin turvapaikanhakijoihin. He tekevät selväksi sen, että etnisesti ja kulttuurisesti jyrkästi eroavat Afrikan ja Lähi-Idän muslimit eivät voi sopeutua samalla tavalla suomalaiseen elämänmenoon kuin rodullisesti valkoiset kristityt venäläiset:
Siitä huolimatta, että venäläiset ovat itsekin maahanmuuttajia, he eivät halua verrata itseään nyt Lähi-idästä saapuviin ihmisiin. Venäjänkieliset ovat sitä mieltä, ettei heillä ole ollut vastaavanlaisia sopeutumisen ongelmia.  – Suurin ero on mentaliteetissa. Suurin osa venäjänkielisistä sopeutuu, löytää töitä ja kunnioittaa suomalaisia tapoja ja juhlia. Minun kokemukseni mukaan idästä tulevista ihmisistä näin tekee vain pieni vähemmistö. He muodostavat mieluummin omia yhteisöjään, sanoo Helsingissä asuva Grigori Berkinfand.
Syy tällaisiin käsityksiin on ilmeinen. Venäläiset ymmärtävät, että maahantulijoiden laadulla on merkittäviä eroja, sanovatpa tasa-arvokiihkoilijat mitä tahansa:
Moni venäjänkielinen myös pitää itseään parempana maahanmuuttajana kuin nyt saapuvat turvapaikanhakijat.  – Kun suomalaiset vertaavat esimerkiksi Venäjältä ja Virosta saapuneita maahanmuuttajia nyt tuleviin turvapaikanhakijoihin, he ymmärtävät, että edellisten sopeuttaminen oli paljon helpompaa, Ulanov toteaa.
Uutisjutussa yllättävää on se, että venäläisten vastaansanomattomat mielipiteet on julkaistu sellaisenaan. Tottakai jutun loppupuolella päästetään ääneen kehitysmaalaisten kansainvaellukselle myötämielinen tutkijataho, joka selittää venäläisten nuivan asenteen periytyneen Neuvostoliiton hajoamisprosessista. Toisena selityksenä Itä-Suomen yliopiston tutkija Olga Davydova-Minguet esittää Venäjän valtiolliset tv-kanavat, joiden uutisissa ei-eurooppalaiset näyttäytyvät kielteisessä valossa:
Venäjän valtamedia, jota suurin osa Suomessakin asuvista seuraa, maalailee Eurooppaan tulevista turvapaikanhakijoista karua kuvaa. Eniten kiinnitetään huomiota rikollisuuteen, kantaväestön vastustukseen ja turvapaikanhakijoihin liittyviin kuluihin. Uutisoinnin sävy on asiantuntijoiden mukaan tunteellinen ja usein jopa vahingoniloinen.  – Kun uutisoinnissa käytetään voimakkaita mielikuvia, niin ehdottomasti se muuttaa suhtautumista tavallaan vaivihkaa jo uutislähetyksissä. Uutisissa käytetään välillä valheellistakin tietoa, sanoo Davydova-Minguet.
Tuon perusteella venäläiset tv-uutiset ovat paljon realistisempia ja totuudenmukaisempia kuin rappioliberalismin korruptoimat lännen mediat. Puheet ulkomaalaisuutisissa vilahtelevista valheistakin voi jättää omaan arvoonsa, sillä niitä lienee tuskin sen enempää kuin lännessä.

Lukijan ja katsojan kannalta uutisessa esiintynyt "asiantuntija" jäi selvästi alakynteen ja päällimäiseksi nousikin Suomen venäläisten esittämä perusteltu kritiikki kolmannen maailman turvapaikkashoppailijoita kohtaan. Yle Watchin on vaikea arvioida oliko kyse tarkoituksellisesta viestinnästä vai sattuiko Ylelle työtapaturma.

Tervejärkistä realismia edustaa myös Ylen uutinen Näin Eurooppa sulki ovensa pakolaisille – jopa Ruotsi käänsi kurssinsa, jossa ilman sen kummempaa vikinää ja rasismi-itkua todetaan tosiasiat. Mikäli Ylen uutiset olisivat näin toteavia ilman ideologisia lisiä, vähenisi tämänkin blogin kirjoitusten määrä huomattavasti.

---------------


Yle Teema Lauantai 30.1. klo 21:30, 35 lehmää ja yksi Kalashnikov 

Komea, ylpeä, runollinen dokumenttielokuva miehisestä kauneudesta Afrikassa, Etiopian suri-heimosta Brazzavillen dandyihin ja Kinshasan voodoopainijoihin. O: Oswald von Richthofen. (35 Cows and a Kalashnikov, Saksa 2014) HD Äänitekstitys: suomi.

Kyllä on taas eurooppalainen toiseudenpalvonta huipussaan. Mitä pitäisi tapahtua, että Ylessä lähetään ohjelma, jossa kerrottaisiin että se on "lomea, ylpeä, runollinen dokumenttielokuva miehisestä kauneudesta Euroopassa". Kenties ylimääräisen uutislähetyksen jälkeen, jossa kerrottaisiin kansavihollisten ja muiden järjestelmän syöttiläiden notkuvan lyhtypylväissä....

Yle Teema Lauantai 30.1. klo 22:53, Mama Africa

Maailmankuulu eteläafrikkalainen laulaja Miriam Makeba taisteli koko elämänsä rasismia ja köyhyyttä vastaan ja puolusti tasa-arvoa ja rauhaa. Dokumenttielokuvan ohjasi Mika Kaurismäki vuonna 2011. T: Marianna Films. Äänitekstitys: suomi.

perjantai 29. tammikuuta 2016

YLE UUTISTEN MUKAAN TURVALLISUUS PARANTUNUT

USA v. 2008. Sama kehitys nähtävissä myös Suomessa.



"Hajaantukaa, täällä ei ole mitään nähtävää, kaikki on järjestyksessä..."


Ylen verkkosivulta löytyy parikin uutista, joissa vakuutellaan. että turvallisuus on maahanmuuttovyöryn aikana itse asiassa vain lisääntynyt 
– ainakin Hämeessä ja Lapissa. Samaiset otsikot kirkuvat myös, että "viharikosten" (koskee rasistisesti vain valkoisia) määrä on kasvanut (Poliisi: Katujen turvallisuus parani Hämeessä – rasistisissa rikoksissa kasvuamutta ulkomaalaisten rikosepäilyt vähentyneet (Lapin poliisi: Turvallisuus on oikeasti jopa parantunut eikä katupartioihin ole tarvetta).

Uutisten tilastoharhan selittää se, että rikosepäilyihin lasketaan myös turistien tekemät rikkeet kuten liikennerikkomukset. Ulkomaalaisten rikostilastoja kaunistelee sekin, että kantaväestöön kuuluviksi lasketaan kaikki kansalaisuuden saaneet sekä toisen polven maahantunkeutujat. 
Valtakunnallisesti vakavien rikosten kuten raiskausten määrä on itsestäänselvästi vain kasvanut ja pääsyynä ovat turvapaikkamaahanmuuttajat. Tämän todistaa poliisin viimeisin tiedote, josta kertoo myös Yle uutiset, joka tosin yrittää jutussaan Runsasta pariakymmentä turvapaikanhakijaa epäillään raiskauksesta etsiä ilmiölle väkisin lieventäviä asianhaaroja.

Aivan viime tietojen perusteella Ylen uutisointi poliisin tiedotteesta joutuu kokonaan uuteen valoon, kun parjattu vaihtoehtomedia paljastaa puhtaisiin lähteisiin viitaten, mistä mainituista tilastoissa on tosiasiallisesti kyse:

YLE kertoo vuonna 2015 tapahtuneen 25 raiskausta, joissa epäillään turvapaikanhakijoita. Mutta tosiasiallisesti tilastot on vain vuoden viimeiseltä kuukaudelta, koska aiemmin turvapaikanhakijoiden tekemiä raiskauksia ei ole saanut tilastoida. Esimerkiksi uuden vuoden tilastoja ei ole mukana lainkaan. YLE:n olisi pitänyt kertoa tämä oleellinen asia turvapaikanhakijoista, eli 25 raiskausepäilyä eivät ole kuin yhden kuukauden saldo Suomessa.

---------------


Yle TV1, 29.1.2016 klo 20:00, Pressiklubi 

Suomalaiset puhuvat itärajasta ja Teemu Selänteestä. Kaikki normaalia siis? Studiossa Staffan Bruun, Piia Elonen ja Tommi Parkkonen.

On tämä Stiller sitten eri vipeltävä niiriäinen, virtuaali-kipa vain pyörii päässä, kun demari-sionistin on kerta toisensa jälkeen päästävä puhumasta päästyään maahanmuuttoon liittyvistä asioista. Ja tietenkin tavalla, jossa syytettyjen penkillä ovat nuivat suomalaiset, koska eivät varauksettomasti hyväksy luonnonvoimaksi väitettyä kansainvaellusta. 



Yle TV2 Perjantai 29.1. klo 19:30, 
Kioski: Mamu-Suomi-mamu 


Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. HD

Yle Teema, 29.1.2016 klo 18:30, Elävä arkisto: Pakolaiset 

Arkisto-ohjelmissa aiemmilta vuosikymmeniltä pohditaan pakolaislapsen asemaa ja sitä, minkälaista on Suomen pakolaispolitiikka. Marko Gustafsson esittelee ohjelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi



Yle Teema, 29.1. 2016 klo 18:31, Tosi asiaa: Pakolaispolitiikasta 

(1991) Pakolaistulva yllätti Suomen. Päättäjät pakoilevat vastuuta pakolaispolitiikasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.



Yle Teema, 29.1.2016 klo 19:01, Olen lapsi: Abadir 8 vuotta 

(1995). Dokumentti lapsesta, joka pakeni sotaa Somaliasta Suomeen. Lapsen oikeuksen sopimus hyväksyttiin YK:ssa vuonna 1989. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.




torstai 28. tammikuuta 2016

SUOMALAISKAUNAISET FEMIPUNIKIT JA MEKKOEINARIT KALLONKUTISTAJINA

...mutta tällaisista ne mustat miehet ovat syntyneet.
Koska oma liha ei kelpaa, todistaa se mustien
miesten alemmuuden tunteen. Himoitaan kauniimpaa
ja älykkäämpää perimää, joka ei ole heidän.

Yle Radio 1, 28.1.2016 klo 12.10, Ajankohtainen Ykkönen: Rasismi ja seksuaalisuus

Miksi muukalaiskammo ja suoranainen rasismi liittyvät usein seksuaalisuuteen? Miksi pelottavan mustan miehen pelätään raiskaavan valkoiset tyttäremme? Keskustelemassa Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Katju Aro ja Sexpo-säätiön toiminnanjohtaja Tommi Paalanen. Toimittajana Heikki Peltonen. 


Linkki ohjelmaan.


Oletetaan tilanne, jossa eksentrisen kulttiryhmän jäseniä kuten skientologeja pidettäisiin mediassa uskottavina yhteiskunnallisina keskustelijoina ja heille annettaisiin mielin määrin puheaikaa valtakunnan verkossa. Tämä herättäisi ymmärrettävästi kansalaisten keskuudessa valtavan vastalausemyrskyn. Silti julkisuudessa ei synny samaa nurinaa, kun meillä on äänessä telaketjufeministit, joiden valheellisiin houreisiin perustuva maailmankuva on yhtä hullunkurinen kuin skientologeilla. Outo asiantila selittyy vain sillä, että marxilaislähtöinen feminismi on valtiovallan erityisessä suojeluksessa, koska se on käynyt menestyksellisen "marssin läpi instituutioiden". Toisin sanoen ilmiselvästä mielettömyydestä on väsymättömän verkostoitumisen ja yliopistojen soluttamisen kautta tullut vallitseva kyseenalaistamaton normi, hegemoninen virallinen totuus.

Tätä virallista totuutta saimme kuulla tänään Ylen Radio 1:ssä, sillä ääneen oli päästetty sukupuolinarsistinen feministi ja häntä myötäileivä profeministi eli mekkoeinari. Ohjelma olikin hyvä oppitunti siitä, mitä on "hyvien asioiden" taakse vaivoin kätketty viha, kauna ja kateus. 
Naisasialiitto Unionin puheenjohtaja Katju Aro paasasi sokean uskonsa varmuudella, että tosiasiaväite "musta mies raiskaa valkoisen naisen" on pelkästään valkoisten rasistimiesten fantasia. Huolestuttavaa Aron psykopatologisoivassa houreessa oli se, että muut keskustelijat toimittajaa myöten olivat siitä liikuttavan yksimielisiä.

Aron yritys maalata mustien raiskaukset valkoiseksi ei kestä realismitestiä, sillä viime kuukausina "rasistien fantasiat" ovat käyneet ikävällä tavalla toteen kaikkialla Euroopassa. Tosi asiassa ilmiö on tunnettu jo pitkään, varsinkin Yhdysvalloissa, jossa liittovaltion virallisten tilastojen mukaan vuonna 2008 musta mies raiskasi valkoisen naisen 19 239 kertaa kun taas valkoinen mies ei koskenut mustaan naiseen väkisin kertaakaan
Se, että tällaiset monikultturisteille epämieluisat "vihafaktat" eivät pääse suuren yleisön tietoon, johtuu ainoastaan valtamedian poliitisesta agendasta ja "edistyksellisistä" toimittajista, jotka toimivat julkisuuteen päästetyn tiedon portinvartijoina.

Mitäpä jos täälläkin harrastettaisiin psykopatologisointia. Aron, Sexpo-säätiön kuohilaan ja jees-miehenä toimivan toimittajan asenne kiistämättömiin tosiasoihin voitaisiin helposti tulkita projektiona, jossa todellinen syyllisyys heijastetaan suomalaisiin miehiin. Mikäli maahanmuutto olisi naisvoittoista, puhuisivatko mediatilaa ruhtinaallisesti saavat feminstit silloin, että "ne vievät meidän miehet"? Tilanne olisi heille ainakin epätoivottava, jonka vuoksi feministit suosivat miesten maahanmuuttoa, sillä kuten Jukka Aakula kirjoittaa blogissaan:
Islamilainen maahanmuutto nostaa suomalaisten naisten seksuaalista markkina-arvoa ja laskee miesten seksuaalista markkina-arvoa.
Empaattisuutta teeskenteleville telaketjufeministeille tuntuu olevan tärkeää todistella, että juuri miehillä on kieroutuneita ja alhaisia fantasioita, jotka johtuvat rasismista. Rikkaa ei nähdä omassa silmässä, mutta aina välillä feministien eläimelliset fantasiat pääsevät pintaan freudilaisina lipsahduksina kuten marxilaisfeministi Veera Honkasalon tuoreessa twiittauksessa, josta uutisoi nuorisokanava YleX. Jutussa Veronika Honkasalon kommentti jääkiekon joukkoraiskauksista hämmensi Twitterissä – ”Ei ollut tarkoitus puhua Suomesta  on jo paha jälkiselittelyn maku:
Honkasalo painottaa, ettei hänen tarkoituksenaan ollut puhua suomalaisesta jääkiekkokulttuurista tai vihjata, että suomalaisissa jääkiekkoseuroissa olisi samanlaista raiskauskulttuuria. - Ei ollut tarkoitus puhua Suomesta vaan nimenomaan tästä Pohjois-Amerikan kontekstista.
Honkasalon twiittauksen tarkoitus oli tietenkin vähätellä ei-eurooppalaisten maahantunkeutujien tekemiä raiskauksia vanhalla kunnolla han-suomalaiset -virheargumentilla, jonka sanoma on, että raiskaavathan suomalaisetkin. Se, että Honkasalo selittää nyt hädissään tarkoittaneensa ainoastaan Pohjois-Amerikkaa ei muuta argumenttia mitenkään, sillä se muuntuu tässä konteksissa vain muotoon raiskaavathan valkoisetkinNaisasialiitto Unionin Katju Aron puheet seksuaalifantasioista nostavat Honkasalon twiitissä pintaan kenties salatun feministisen fantasian:



Ps. Päivitys 29.1.2016. Iltalehti paljastaa jutussaan Suomalaispoliitikko puhui joukkoraiskauksista jääkiekossa - tuomiotilasto kertoo muuta, että Veronika Honkasalo käytti ns. Stetson-Harrison -metodia eli veteli hatusta väitteet jääkiekkoilijoiden laajalle levinneestä joukkoraiskausilmiöstä. Pohjois-Amerikan ammattilaiskiekkoilijoiden "joukkoraiskauskulttuuri" paljastui ennalta arvattavasti marginaaliseksi, mutta megalomaaniseksi Honkasalon fantasioissa. Jos nyt joku haluaisi oikeasti löytää joukkoraiskauksia Amerikan ammattilaisurheilusta, niin niitä löytyisi helposti koripallosta. Miksi Honkasalo ei ottanut näin ilmeistä lajia esimerkiksi? Aivan, juuri siksi.

keskiviikko 27. tammikuuta 2016

TEEMU SELÄNTEEN PERUSTELTU TOTEAMUS SYNNYTTI NETTIKAUSTIN

Teemu Selänne, suomalainen mies.


Jääkiekkoilija Teemu Selänteen äskettäinen komppaus urheilumoguli Aleksi Valavuoren raiskaajakriittiselle twiittaukselle herätti myös Ylen. Valtamediat ovat pitäneet Selänteen sanomisia suomalaisnaisten turvallisuudesta "möläytyksenä" ja Yle on mukana samassa kuorossa. Silti kaikki julkisuuden henkilöiden sanomiset eivät Ylessä pääse esiin, mikäli niistä jauhaminen ei ole poliitisesti hyödyllistä. Esimerkiksi Vasemmistoliiton kansanedustaja Li Anderssonin hiljattain esittämä kulttuurimarxilainen aivotuhnu, jossa hän haluaisi kieltää alaikäisten turvapaikanhakijoiden iänmääritystestit, koska ne "loukkaavat turvapaikanhakijoita", ei saanut minkäänlaista mainintaa Ylessä. Ilmeisesti syynä oli se, että näin häikäilemättömästi maahantunkeutujien etuja ajava vaatimus on röyhkeydessään jo liikaa monelle monikultturistillekin, sillä se paljastaisi heidän todellisen asenteen.


Selänteen kohdalla median hysteerisen reaktion tavallaan ymmärtää, sillä silloin kun kaikkien varauksettomasti arvostama julkisuuden henkilö kyseenalaistaa poliitisesti korrektin suhtautumistavan maahanmuutto-ongelmaan, se saattaa synnyttää domino-efektin: muutkin julkisuuden idolit uskaltavat avautua samasta aiheesta.  Valtamedian mielipideterroristien suurin huoli näyttääkin olevan se, että "äärioikeisto" ja "suvaitsemattomat" saattavat jotenkin hyötyä Selänteen näkemyksissä. Esimerkiksi Suomikiekko.comissa itketään sitä, että MV-lehti riemuitsee Selänteen kannanotoista raiskauksiin. Miksei riemuitsisi? Itkeäkö lehden pitäisi? 

Entäpä jos Selänne olisi esittänyt sokeasti ylistävän twiitin monikulttuurisuudesta ja vähätellyt ulkomaalaisten joukkoraiskauksia? Tämä ei olisi luultavasti herättänyt mitään nurinaa mediassa, puhumattakaan, että sitä oltaisiin kutsuttu "ääriajatteluksi", joka hyödyttäisi hörhövasemmistoa ja uusliberaaleja maahanmuuton vaatijoita. Päinvastoin, sellaista lausuntoa pidettäisiin varmaan "rohkeana" ja "järkevänä" puheenvuorona keskustelussa, jota "hallitsee ääripäät". 

Eräs kansalaiskeskustelija muotolikin Facebookissa sarkasmiksi tarkoitetun Selänteen lausunnon, joka synnyttäisi mediassa ja ns. edistyksellisten piirissä hyväksyvää selän taputtelua:
Olen itsekin maahanmuuttaja. Muutin amerikkaan jo 90-luvun alussa ja joukkueemme oli tuolloin hyvin kansainvälinen ja monikulttuurinen. Siellä oli paljon erimaalaisia pelaajia. Meidät otettiin hyvin vastaan eikä meitä nimitelty raiskaajiksi, kuten ulkomaalaisia on suomessa tapana nimitellä. Suomi on paska maa, en muuta sinne enää koskaan takaisin. Minunkaan jääkiekkourastani amerikassa ei olisi tullut mitään, jos amerikkalaiset olisivat suhtautuneet minuun yhtä ennakkoluulosesti ja rasistisesti, kuin suomalaiset suhtautuvat ulkomaalaisiin ja etenkin heihin, joiden ihonväri poikkeaa suomalaisesta....
Seuraavaksi onkin mielenkiintoista seurata painostetaanko Selännettä irtisanoutumaan twiittauksistaan ja olemaan näin varoittavana esimerkkinä muille. Jo nyt lienee varmaa, että Teemu Selänne tulee kokemaan ennen näkemättömän lokakampanjan hegemonista monikultturismia kannattavien toimittajien suusta ja kynästä. Toivottavasti Selänne pysyy vahvana ja saisi tukea vaikka Hjallis Harkimolta, sillä muuten tapaus voi olla askel kohti itsesensuuria, josta luultiin tässä maasta päästyn eroon 1970-luvun jälkeen.


---------------------


8 myyttiä työstä Yle TV1 Keskiviikko 27.1. klo 19:30

"Mamut vievät meiltä työpaikat". Maaretta Tukiainen selvittää asiaa sikalassa, bussivarikolla ja ohjelmistoyrityksessä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi

A-studio Yle TV1 Keskiviikko 27.1. klo 21:05


Pitäisikö turvapaikanhakijoiden kotouttaminen ajatella uusiksi? Puola eurooppalaisten vaikuttajien silmin. Juontajana Susanne Päivärinta. #yleastudio HD

6954 kilometriä kotiin Yle Teema Keskiviikko 27.1. klo 20:00

Mukamuson ja hänen neljä lastaan tekevät pitkän ja unohtumattoman matkan Ruandan pakolaisleiristä kotiin, Suomen Kajaaniin. O: Juan Reina T: Kinoproduction Oy. (U) HD Äänitekstitys: suomi.

Hannah Arendt Yle Teema Keskiviikko 27.1. klo 21:50

Adolf Eichmannin oikeudenkäyntiä seurannut sosiologi Hannah Arendt loi käsitteen pahuuden banaalisuus. N: Barbara Sukowa, O: Margarethe von Trotta, 2012. Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

On hämmästyttävää miten vähän Yle muistuttaa meitä tänä vuonna holokaustin muistopäivästä (tammikuun 27. päivä). Toista oli vuosi sitten, jolloin Yle Watch raportoi Ylen esittämistä muistotilaisuuksista jutussaan Vihamielisen eliitin juhlapäivä. Jotain pientä ketunhäntää kuitenkin, sitä Yle Teema tarjoaa tänä iltana ties monennenko muistelun juutalaisfilosofi Hannah Arendtin asenteellisista ajatuksista.

tiistai 26. tammikuuta 2016

YLE JA VASTUULLINEN TIEDOTTAMINEN



Ikävä kyllä monet suomalaiset turvautuvat uutistarjonnassa vain Yleen, mikä vääristää todellisuutta huomattavasti. Yle vaikenee monesti maahantunkeutujien pikku hassutteluista kuten tapoista ja raiskauksista, koska yhtiön vastuullisen tiedottamiseen on kuulunut, että kaikkea ei kannata kertoa, sillä sellainen voisi nostaa vaalikarjassa "rasismia" ja sehän on Ylen mielestä aina pahempaa kuin tappaminen ja raiskaaminen. Viime vuoden lopulta lähtien kansalaisten paine on ollut niin voimakasta, että jopa Yle on joutunut reivaamaan uutisointiaan lähelle realismin myrskyaallokkoa. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että vanhoista tavoista oltaisiin täysin luovuttu.

MTV3 kertoi eilen, että turvapaikanhakijalapsille tarkoitetun turvakodin työntekijä oli puukotettu kuoliaaksi. Koska myös MTV3 on vastuullinen uutiskanava, se jätti kertomatta, että selkään puukotettu uhri oli
 22-vuotias libanonilaistaustainen kristitty Alexandra Mezher ja tekijä muslimitaustainen Yusuf Khalid, luultavasti Somaliasta tai Eritreasta. Yle julkaisi keskiyöllä niukkasanaisen tiedotteen verkkosivuillaan, jossa ei MTV3:n tapaan kerrottu mitään tekijän taustasta. Suuret massat tavoittavissa televisiossa ja radiossa surmasta ei puhuttu mitään.

Toinen kohua herättänyt tapaus nousi esiin, kun Iltalehti kertoi jo viime marraskuussa tapahtuneesta neljän turvapaikanhakijan tekemästä joukkoraiskauksesta Helsingissä. Viime syksynä viranomaiset ja media vaikenivat tapauksesta, mutta uuden tiedotuslinjan vuoksi asiasta kertoi eilen Iltalehti, joskin erittäin niukasti. Sen sijaan Yle on päättänyt vaieta tapauksesta kokonaan.



--------------


Yle Teema, 26.1.2016 klo 22:00Elävä arkisto: Pakolaiset 

Arkisto-ohjelmissa aiemmilta vuosikymmeniltä pohditaan pakolaislapsen asemaa ja sitä, minkälaista on Suomen pakolaispolitiikka. Marko Gustafsson esittelee ohjelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Yle Teema, 26.1.2016 klo 22:01, Tosi asiaa: Pakolaispolitiikasta 

(1991) Pakolaistulva yllätti Suomen. Päättäjät pakoilevat vastuuta pakolaispolitiikasta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 26.1.2016 klo 22:31, Olen lapsi: Abadir 8 vuotta  

(1995). Dokumentti lapsesta, joka pakeni sotaa Somaliasta Suomeen. Lapsen oikeuksen sopimus hyväksyttiin YK:ssa vuonna 1989. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Nämä pakolaisuudesta kertovat dokumentit ovat hyvä todiste siitä, että Ylen propaganda ja argumentit kestämättömän kansainvaelluksen puolesta ovat viimeisen 25 vuoden aikana pysyneet suurin piirtein samoina. 


Yle Teema, 26.1.2016 klo 18:30, Made in Africa 

(Afrika er det nye sort) Osa 2/6. Chris tapaa Accrassa Nicole Amarteifion, jonka YouTube-sarja An African City on valtava hitti, "Afrikan Sinkkuelämää". HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 26.1.2016 klo 19:45, Päivä Ruotsissa 

Jason Diakité, taiteilijanimeltään Timbuktu, tekee työtä syrjäytymisvaarassa olevien lasten parissa. Tänään hän on solistina varainkeruukonsertissa, jonka tuotto menee Tansanian lasten auttamiseen. Äänitekstitys: suomi.


Yle TV1, 26.1.2016 klo 22:20, Le Havre 

Marcel Marx, entinen kirjailija ja nykyinen kengänkiillottaja, elää tyytyväisenä elämäänsä, kunnes kohtalo yllättäen heittää hänen tielleen alaikäisen pakolaisen pimeimmästä Afrikasta. O: Aki Kaurismäki. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.

maanantai 25. tammikuuta 2016

YLE ANTOI PUHEENVUORON ISÄNMAALLISILLE – ÄÄRIVASEMMISTO ROMUNA



Moni tämän blogin lukija varmaan ihmetellyt, miksi Ylestä ei löydy internetissä ainuttakaan sivustoa, jossa yhtiön ohjelmapolitiikkaa kritisoitaisiin äärivasemmistolaisesta näkökulmasta. Yksinkertaisin ja samalla se ilmeisin selitys tälle on, ettei sellaiselle blogille ole tarvetta. EU-Suomen poliittisina haastajina esiintyvät äärivasemmistolaiset ovat todellisuudessa pelkkiä järjestelmästä riippuvaisia apurahakapinallisia, joille hallituksen ohjauksessa oleva Yle on mieluinen media, sillä se jakaa heidän kanssaan saman suomalaisvihamielisen asenteen kuin valtaa pitävä klienteeli. He nousevat takajaloilleen vasta silloin kun Yle on sattunut antamaan kansallismieliselle puheenvuoron kuten tänään Aamu-tv:ssä, jossa haastateltiin Rajat kiinni! -kansanliikkeen kahta keskeistä aktivistia Pekka Kemppaista ja Susanna Kaukista

Kenellekään ei tullut varmaan yllätyksenä, että suomalaisuutta halveksuvat äärivasemmistolaiset verkostot kuten Rasmus ja Varis pärähtivät välittömästi Aamu-tv:n haastattelusta, koska haastattelijat eivät saaneet tungettua mihinkään väliin pakollista rasismi-syytöstä. Punaverkostojen närkästyksen takana on ajatus, että "fasisteille" (kaikille jotka ovat eri mieltä heidän kanssaan) ei saa antaa mitään mediatilaa, ainoastaan heidän kaltaisilleen. Tässä kaikessa paistaa pettymys, että Yle rikkoi "sovitun diiliin".  Varisten ja rasmusten suurin kauhukuva onkin se, että kansa saa kuulla "fasistien" suusta totuuden, mikä puolestaan heikentää jo entistään äärivasemmiston yhteiskunnallisten meriselitysten uskottavuutta.

Paras todiste punaverkosten paniikista on heidän omat lausuntonsa aamu-tv:n haastattelusta. Varis-verkosto yrittää luoda yhteistä rintamaa vetoamalla Rasmus-verkoston Veikka Lahtisen epätoivoa ja valheita tihkuvaan vuodatukseen:
Olen sanaton. YLEn aamu-tv:ssä olivat äsken vieraina Susanna Kaukinen ja Pekka Kemppainen Rajat kiinni -"kansanliikkeestä". Toimittaja ei kysynyt rasismista yhtä ainutta kysymystä, vaan antoi haastateltaville pitkiä puheenvuoroja, joissa he normalisoivat ja kiillottivat mielenosoituksiaan sekä puolustivat muukalaisvihamielisiä, valkoisen Suomen puolesta marssivia katupartioita. Kaukinen muun muassa sanoi, että kansa on katupartioiden takana, vaikka esimerkiksi MTV:n kyselyn mukaan useampi vastustaa niitä kuin kannattaa. (http://www.mtv.fi/uutiset/kotimaa/artikkeli/kysely-lahes-40-prosenttia-hyvaksyy-katupartiot-kolmannes-ei-luota-poliisin-turvaan/5694074) Toimittaja ei puuttunut tähän mitenkään. Hän ei myöskään kysynyt mitään Susanna Kaukisen netissä levittämistä rotujen sekoittamista vastustavista ajatuksista tai Pekka Kemppaisen jakamista, mustia ihmisiä kyseenalaisissa tilanteissa esittävistä kuvista. Äärioikeisto on taas vähän salonkikelpoisempi, kiitos ei-kriittisten toimittajien. Tämä oli häpeällinen hetki verorahoilla toimivan median historiassa
Lahtinen valehtelee, sillä kansalaisista huomattavasti suurempi osaa kannattaa kuin vastustaa katupartioiden perustuslaillista oikeutta liikkua yleisellä paikalla. Kun mielipidemittaus tehtiin puolueiden kannattajien suhteen, enemmistö puolustaa kansalaisten oikeutta osallistua katupartiointiin. Tästä Tietotutkimus Oy:n selvityksestä on kertonut mm. Iltalehti.


------------



Paluu Yle-arkeen:

Yle TV1, 25.1.2016  klo 21:00, A-studio 

Kahdeksankymppinen Linnea palkkasi irakilaisen turvapaikanhakijan Alin avustajakseen. Miten yhteiselo sujuu? A-studio maanantaina klo 21. Juontajana Johanna Vesikallio. #yleastudio HD

Yle Teema, 25.1.2016 klo 18:00, Historia: Yhteinen tavoite 

Neljätoista ihmistä tuomitaan hirtettäväksi, yksi asianajaja murhataan ja toinen lähtee maanpakoon. Kauaskantoisia seurauksia saanut murhaoikeudenkäynti ajoittuu Etelä-Afrikan apartheid-politiikan loppuvaiheisiin. (U) Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 25.1.2916 klo 21:00, Made in Africa 

(Afrika er det nye sort) Osa 2/6. Chris tapaa Accrassa Nicole Amarteifion, jonka YouTube-sarja An African City on valtava hitti, "Afrikan Sinkkuelämää". HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 25.1.2016 klo 21:30, Uusi Afrikka 


2/5. Kenian pääkaupunki Nairobi on Afrikan urbaanin kulttuurin keskus. 3D-taiteilija Andrew Kaggia tekee poliittista animaatiota, Just a Band -yhtye uudistaa musiikki-ilmaisua ja Cyrus tekee taidetta roskista. HD Äänitekstitys: suomi.

sunnuntai 24. tammikuuta 2016

YLE YLEISTÄÄ MAMUJEN YKSITTÄISET "MENESTYSTARINAT"



Ylemmyydentuntoiset suvaitsevaiset ovat saarnanneet jo pitkään, että ulkomaalaisten edesottamuksia ei saisi yleistää, jonka vuoksi heidän tekemänsä rikokset ovat vain yksittäistapauksia. Jostain syystä tämä moraalisen sisällön saanut vaatimus ei pädekään silloin, kun kyse on yksittäisten ulkoeurooppalaisen positiivisista tarinoista. Ylessä nämä harvinaiset poikkeukset halutaan yleistää koskemaan jokaista Lähi-Idästä ja Afrikasta tullutta onnenonkijaa. Viimeisimmät esimerkit jo naurettavuuteen asti paisutelluista "menestystarinoista" Yle tarjoaa jutussaan Kaksi yksinäistä sielua vailla turvaa ja seitsemän (!) positiivista kohtaloa hehkuttavassa artikkelisarjassa Seitsemän pakolaisen tarinat: Kielitaitoa perunasäkeistä ja lukioon vaikka väkisin.

Kyllähän Yle osaa tehdä negatiivisiakin yleistyksiä, mutta silloin ne koskevat poikkeuksetta kansallismielisiä. Toinen Ylen vihaama ryhmä on valkoiset heteromiehet, joita kommunistiseksi mekkoeinariksi tunnustautuva teatteriohjaaja (niinpä niin) Juha Hurme lyö haastattelujutussa Juha Hurmeelta ei heru myötätuntoa miehille: "On vain myönteistä, että miesten vääristyneen suuri valta-asema horjuu"
 kuin vierasta sikaa. Koska Yle puolustaa omiaan, emme kuule koskaan kritiikkiä psykoosin vuoksi lataamossa pari vuotta kuluttaneesta Hurmeesta, mutta kansan syvissä rivissä hänen suomalaisvihamieliset jeremiaadiansa eivät ole unohtuneet. Punaporvari nukkukoon yönsä huonosti.



------------------------

Yle TV1 ja Teema ylistävät Afrikkaa. Ihmetyttää vain, että jos kerran Afrikka on niin valtavan ihana ja upea manner, niin miksi ihmeessä sitten kaikki kynnelle kykenevät haluavat sieltä pois tänne kylmään Pohjolaan "rasistien" kiusattavaksi....



Yle TV1, 24.1.2016 klo 21:05, Le Havre 

Marcel Marx, entinen kirjailija ja nykyinen kengänkiillottaja, elää tyytyväisenä elämäänsä, kunnes kohtalo yllättäen heittää hänen tielleen alaikäisen pakolaisen pimeimmästä Afrikasta. O: Aki Kaurismäki. (U) HD Äänitekstitys: suomi. Sallittu kaiken ikäisille.


Vanha katkeroitunut punamädättäjä manaa Euroopan perikatoa itkuhumanistisessa syyllistämistarinassa.


Yle Teema, 24.1. klo 20:00, Made in Africa

(Afrika er det nye sort) Osa 1/6. Tanskalainen muotitoimittaja Chris Pedersen tapaa Ghanassa muotisuunnittelijoita, mediaväkeä ja trendsettereitä. HD Äänitekstitys: suomi.


Yle Teema, 24.1. klo 20:30 Uusi Afrikka  

1/5. Ghanan pääkaupunki Accra nousee uuden afrikkalaisen kulttuurin ja taiteen keskukseksi. Sen takaavat muusikko Wiyaalan, Bikelordz-temppupyöräilijöiden ja performanssitaiteilija Serge Attukwein työt. HD Äänitekstitys: suomi.

Yle Teema, 24.1.2016 klo 21:00, Malin musiikki ei vaikene 

Polttavan ajankohtainen dokumenttielokuva Malista, jossa ääri-islamistit kielsivät kaiken musiikin kuoleman uhalla. Muusikot pakenivat mutta musiikki ei kuollut. O: Johanna Schwarz (They Will Have to Kill Us First, 2015). HD Äänitekstitys: suomi. K12 (ahdistus).


Yle Teema, Maanantai 25.1.2016 klo 00:15, Kun aids iski Kööpenhaminaan 

Kööpenhaminassa sijaitseva Madame Arthur on homojen suosima yökerho. Ainutlaatuista vapaamielisyyttä henkivän paikan tulevaisuus vaarantui, kun Tanskassa todettiin ensimmäiset hiv-tapaukset. (U) Äänitekstitys: suomi.

Keskiyön homomarttyyri-itkut.

lauantai 23. tammikuuta 2016

VAIVAANNUTTAVIA PELLEJÄ MYÖS TEATTERISSA - YLE MYÖTÄILEE

"Koska mä en kuule, niin sitä ei voi olla olemassa!!"

Ylen verkkosivuilla (23.1.2016) kerrotaan RedNoseCompany-ryhmän tekemästä uudesta näytelmäsovituksesta Ilmari Kiannon romaaniin Punainen viiva. Juttu pääsi myös TV 1:n uutisiin, mutta todennäköisesti vain siksi, että standup-komiikkaa (niinpä niin) hyödyntyvässä "huumori"-esityksessä käsitelllän vihapuhetta.

Pelleryhmä ja Yle eivät mitenkään määritelleet, mitä vihapuheella tarkoitetaan, mutta toisaalta siihen ei ole tarvetta, sillä kummankin kielenkäytössä se tarkoittaa lähtökohtaisesti vain kansallismielisten esittämää kritiikkiä valtaapitäviä kohtaan. Kulttuurimädättäjien erittämä suomalaisvihamielinen myrkyllinen sappi ei heidän mielestään ole vihaa laisinkaan, vaan ainoastaan "rakentavaa ja oikeutettua yhteiskuntakritiikkiä", joka ennen tunnettiin nimellä sosialismi. Teatteriväki ja Yle vetävät edelleen punaista viivaa, olivatpa ajat ja kansalaismielipide mitkä tahansa.

Nolon huumorintajuttomat pelleryhmät ovat saaneet viime aikoina muutenkin myötäkarvaista huomiota valtamedioissa, erityisesti Ylessä. Viime viikolla Yle nosti jalustalle tamperelaisten vasemmisto-opiskelijoiden Loldiers of Odin -ryhmän, jonka tarkoitus on häiritä kansalaisten turvallisuutta puolustavaa Soldiers of Odin -partiota. Kliseisestä vasemmistoperformanssista saadun julkisuuden myötä he pääsivät vapaasti paasaamaan ideologiastaan Ylen Aamu-tv-ohjelmaan, mutta mokasivat senkin mahdollisuuden pelleilemällä kuin 5-vuotiaat kakarat. Esiintymisestä paljastui hyvin se, kuinka äärivasemmistolaiset 
vetävät homman aina läskiksi, kun todelliset paukut argumentaatioon loppuvat.

Paljastavimmillaan tämä ilmeni haastattelijan luettua erään turvapaikanhakijoiden raiskauksista huolestuneen perheenäidin lähettämän kommentin Loldiers of Odin partiosta. Viestissä sanottiin pelleryhmästä mm. että "teidän tarkoitus on ilmeisesti tehdä brutaalia pilaa niistä naisista, jotka ovat ulkona liikkuessaan joutuneet väkivallan uhreiksi". Mitä tekivät puna-klovnit kiusallisen kysymyksen edessä? He sivuuttavat ongelman kokonaan ja alkoivat pikkulasten lailla hokea "minulla on keppihevonen" samalla kun ratsastivat keppihevosillaan toimittajien sohvan ympäri. Rasittavan hulabaloon keskellä miestoimittaja kysyi aiheellisesi, että "pakenetteko tätä kysymystä?".

Omassa kuplassaan elävä mitätön äärivasemmistolainen falangi esim. Punk in Finland foorumilla käänsi ilmiselvän mediatappion voitoksi uskottelemalla itselleen, että pellet "jauhottivat" toimittajat, koska eivät ymmärtäneet keppihevostelun pointtia. Suurin osa kansasta antaa piut paut jälkiselittelylle, jonka mukaan keppihevostelulla haluttiin muka osoittaa, että "rasistit käyttävät keppihevosenaan naisten turvallisuutta". Suomalaisnaisten turvallisuutta ja liikkumavapautta kanattavien ihmisten motiivien arvailu on tässä kohtaa yhdentekevää, sillä pellet sivuuttivat todellisen ongelman eli turvapaikkaparasiittien harjoittaman seksuaalisen väkivallan.

Keppihevoskohtauksen voi katsoa täältä. Se on tyyppiesimerkki siitä, kuinka punaliberaalit laittavat kädet korville kun kuulevat heidät syyllisiksi osoittavaa informaatiota. Samalla he hokevat totuuden peittävää mantraa "mä en haluu kuulla, mä en haluu kuulla" mikä tässä tapauksessa muuntui "mulla on keppihevonen!" hihkumiseksi. Yle Watch on jauhottanut nämä punaporvarit jo kerran aiemmin viime sunnuntaina, mutta pelleille täytyy näköjään antaa opetus kahteen kertaan. 

Niin kuin aina äärivasemmiston kohdalla, he esittävät aluksi "vain kritiikkiä", sen jälkeen osoitetaan mieltä, sitten esitetään häiritseviä performansseja kunnes "itsepuolustukseksi" tartutaan kiviin ja lopulta aseisiin.  Tämä kehityssuunta nähtiin terroristijärjestö Baader-Meinhofissa ja sama kaava on toistumassa myös viattomana huumoriryhmänä itseään pitävässä Loldiers of Odinissa. Ylen tuoreen uutisen mukaan performanssiryhmä ei pelkästään pelleillyt Tampereen Rajat kiinni -mielenosoituksessa, vaan häiriköi myös fyysisesti, jonka vuoksi osa pidätettiin ja sai sakkoja. On perikieroa vasemmistolaisuutta, että tekeydytään pelleiksi, minkä varjolla voidaan sitten ikään kuin luvan kanssa estää laillista mielenosoitusta liikkumasta rauhassa. Heidän viestinsä julkisuuteen on: "Mehän vaan pelleillään, ette voi pidättää meitä" ja kun poliisi sitten toimii lakien mukaan ja pidättää häiriköijät, 2000-luvun punakaartin syleilijät kuten Jori Eskolin nostavat pellet "kaltoinkohdelluiksi marttyyreiksi". Niinpä niin, Hyvät ihmiset (heidän oma ilmoitus) olivat jälleen puolustamassa rauhaa ja väkivallattomuutta ynnä muita ns. Hyviä asioita, aivan kuten 1800-luvun pommeja heitelleet anarkistit ja Isä Aurinkoinen 1930-40-luvuilla.


perjantai 22. tammikuuta 2016

MONIKULTTURISMIN MANNEKIINEJA JA APURAHAKAPINALLISIA


Perjantai-ohjelmassa apuraha-anarko Suvi Auvinen.



Ylen verkkosivut levittävät päivästä toiseen väsymättömällä fanaattisuudella monikultturistista propagandaa. Viimeisin aivopesuyritys on Elina Jämsenin kirjoittama järkyttävän pitkä kiiltokuvajuttu "Sinä olet vain suvakki, mutta minä olen pelottava terroristi" – Maryamista kasvoi Suomessa äänekäs leijona, jossa somalityttö tarinoi parhain päin oman taustansa ja somalikulttuurin. Samalla se on myös toimittajan postmoderni yritys väittää, että kuka tahansa voi olla suomalainen kunhan asianomainen niin vain päättää. Väärin: passista riippumatonta kansalaisuutta ei määritä passin haltijan oma tahto vaan yhteisö, jossa hän elää. Suomessa suomalaisuus tarkoittaa kansalaista, jolla on etniset suomalaiset sukujuuret. Somali tai thaimaalainen ei voi olla koskaan suomalainen. Samoin suomalainen ja somali eivät voi koskaan olla aidosti japanilaisia. 


---------------------------


Yle TV1 Perjantai 22.1. klo 20:00, Pressiklubi 

Ruben Stillerin isännöimä Pressiklubi vastaa. Kaatuuko EU ja kenen syliin? Keskustelemassa Miapetra Kumpula-Natri, Paavo Väyrynen ja Matti Virtanen. Ohjelmatekstitys (suomi)

EU-federalisti Stiller puolustamassa EU:n siirtolais- ja pakolaispoltiikkaa. Hänelle värillisten Eurooppaan tunkeutuminen on itsetarkoitus ja koska EU sitä edistää, on EU hyvä. Onneksi sentään Paavo Väyrynen jauhotti kiistämättömillä faktoillaan pariinkiin kertaa studiossa olleet unionin puolustajat.



Yle TV1, 22.1.2016 klo 21:05, 
Perjantai

Epäkorrekti ajankohtaisohjelma Pekka Vahvasen ja Sean Ricksin seurassa. Perjantai pistää miettimään. Demariperheen anarkistilapsi Suvi Auvinen kannustaa rikkomaan ikkunoita. Kansainvälisen kasvatuksen saaneesta Laura Huhtasaaresta ei tullut suvakkia. Odinin sotilaiden kylmä marssi. HD

Vai että poliittisesti epäkorrekti....Ylellä on sitten pokkaa kääntää poliittinen korrektius totuutta vaativaksi epäkorrektiudeksi. Melkoinen röyhkeys, etten sanoisi chutzpahJa kun punaisen Tampereen Yle-studiolla oltiin, niin totta kai yleisöstä 2/3 oli valittu äärivasemmiston räyhä-räähköistä, jotka tunnisti helposti älämölöstä ja tietyistä mielipiteistä annetuista aplodeista.

Illan ohjelmaan
 oli kutsuttu Systeemin suomalaisvihamielisten arvojen puhdasoppisuutta vaativa Gutmensch eli apuraha-anarkismin suurlähettiläs Suvi Auvinen, joka sai jälleen kerran levittää vapaasti lattapäistä tasa-arvokommunistista kilari-propagandaansa. Ennen helvetti jäätyy ennen kuin etnokiintiöllä Yleen päässyt mulattipoju Sean Ricks haastattelee Vastarintaliikkeen johtaja Juuso Tahvanaista. Vasta silloin voitaisiin sanoa, että Yle on tasapuolinen.

Studio-osuuden jälkeen nähty Jyrki Richtin toimittama dokumentti 
Odinin sotilaiden kylmä marssi edusti jo nimeään myöten liberaalin ennakkoluuloista asennetta kansalaisten katupartiointiin. Koska katupartiolaiset eivät suostuneet antamaan mitään lausuntoja puna-Ylelle, muodostui ohjelma maahanmuuttajien värittyneistä tarinoista, monikulttuuriammattilaisten propagandasta sekä satunnaisten  kadun tallaajien kommenteista.

Dokumentin jälkeen Laura Huhtasaari ja Suvi Auvinen kommentoivat nähtyä ohjelmaa. Harvoin näkee niin moukkamaisesti ja alentuvasti toiseen ihmiseen (Huhtasaareen) suhtautuvaa ihmistä kuin Suvi Auvinen. Vastenmielisen ylimielisesti esiintynyt Teatterikorkeakoulun kasvatti (!) Auvinen ei maininnut sanallakaan turvapaikkaturistien jo tapahtuneesta väkivallasta, vaan spekuloi houreisesti, että katupartiot tulevat vielä hakkaamaan ja tappaamaan, vaikka mitään sellaista ei ole tähän mennessä tapahtunut. Samalla valtion vastainen apurahakapinallinen paljasti olevan samalla linjalla valtiojohdon kanssa, joka haluaa perustuslain vastaisesti kieltää katupartiot. Tyypillisenä etnomasokistisena vasemmistohörhönä Auvinen kannattaa etnisten vapaamatkustajen maahantunkeutumista ja vaikenee samalla täysin islamilaisten rodulliseen profilointiin perustuvasta (kohteena rasistisesti vain valkoiset) naisiin
 kohdistuvasta seksuaalisesta väkivallasta.


Yle TV2, 22.1.2016 klo 19:30, Kioski: Mamu-Suomi-mamu 

Musta Barbaari ja Prinssi Jusuf istuvat suomalaisen perimän ja kulttuurin äärelle ja selvittävät, mitä suomalaisuus oikein on. Työnteosta nauttiminen ja itsensä toteuttaminen on elämän suola. 
HD.

Suomen huonoimmin työllistyneet ryhmät eli neekerit ja somalit ovat saaneet omat puolestapuhujansa suomalaisten veronmaksajien rahoittamassa Ylessä. On siinä naurussa pitämistä  kun nämä herrat puhuvat työnteosta. Ai niin, mutta tämähän olikin huumoriohjelma.


Elävä arkisto: Pakolaiset Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:15


Suomeen on saapunut pakolaisia aiempinakin vuosikymmeninä esimerkiksi Vietnamista ja Chilestä. Marko Gustafsson esittelee arkisto-ohjelmat. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi

Kaukoitä Korsossa - venepakolaiset Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:16


(1980) Ohjelmassa seurataan vuoden verran, kuinka Vietnamista tulleet venepakolaiset sopeutuvat Korsoon, vantaalaiseen asuin- ja työympäristöön. Ohjelmassa kuullaan myös mitä vantaalaiset itse ajattelevat tilanteesta. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Arkistovieraana: Luis Alvarez Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:42 (2016)

Turkulainen jääkiekkoileva professori Luis Alvarez tuli alunperin pakolaisena Chilestä Suomeen vuonna 1974. Koko perhe palasi pian takaisin Chileen - vanhemmat ja sisarukset jäädäkseen, mutta Luis palasi Turkuun. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Muukalaisena Suomessa Yle Teema Perjantai 22.1. klo 17:57 (1980)

Mitä tarkoittaa pakolaisuus ja mikä oli pakolaisen asema Suomessa 1980-luvulla? Ohjelmassa haastatellaan Suomeen tulleita pakolaisia, heidän joukossaan on mm. chileläinen Luis Alvarez perheineen. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.


Uusinnat tältä viikolta. Yle yrittää normalisoida monikulttuurista mielettömyyttä "luonnollisen ja väistämättömänä kehityksenä".


Yle Teema, 22.1. 2016 klo 18:30, Keikka 

Ryhmäteatterin ensemble-elokuva lääkäristä, joka haluaa auttaa pakolaisryhmän Suomeen. N: Minna Suuronen, Robin Svartström, Juha Kukkonen, Minka Kuustonen. O: Jarmo Lampela, 2013. (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi. K7


Sehän on tiedetty on aina, että kaikista kulttuurialan ihmisistä juuri näyttelijät ja ohjaajat ovat kaikkein äärivasemmistolaisimpia. Kun muissa kulttuuripiireissä taistolaisuus oli viimeistään 1980-alussa so last season, niin Teatterikorkeakorkoulussa taistolaisuus säilytti linnakkeensa aina 1990-luvun alkuun saakka. Kommunismin romahdus ei kuitenkaan saanut näyttelijöitä järkiinsä, vaan he tarttuivat vieläkin hullumpaan kuin kommunismi, nimittäin kulttuurimarxilaisuuteen, jonka ytimessä on monikultturismi. Tätä hulluuden henkeä saamme todistaa tässä elokuvassa.


Yle Teema Perjantai 22.1. klo 22:50 
Greenwich Village ja muutoksen musiikki

New Yorkin Villagessa syntyivät 1960-luvulla kokonaisen sukupolven vastarinnan laulut. Dokumentissa mm. Pete Seeger, Kris Kristofferson ja Judy Collins. (Greenwich Village: Music that Defined a Generation, USA 2012) HD Äänitekstitys: suomi.


Ylessä roikkuvat vanhat kulttuuriradikaalit lähettävät kotikatsomoissa istuville aatetovereilleen nostalgiapotpurrin, jossa nautiskellaan 1960-luvun punamädätyksen soundtrackista, joka on omalla tavallaan edistänyt länsimaiden perikatoa. Ohjelmassa vilahtelee niin paljon vasemmistojuutalaisia, että sama efekti syntyy vain selaamaalla New Yorkin puhelinluetteloa. Terve eurooppalainen kavahtaa tällaista samettiin käärittyä kulttuuribolshevismia ja sammuttaa television.
 

torstai 21. tammikuuta 2016

YLE KANNATTAA SEKÄ SENSUURIA ETTÄ PROPAGANDAA

Facebookin suurin omistaja on Mark Zuckerberg.

Läpisosiaalisoituneille zombinuorille suunnattu YleX-kanavan nettisivuilla kerrotaan, että Facebook aikoo estää (lue: sensuroida) "rasismin" eli kaiken kritiikin, joka koskee invaasioksi yltynyttä kehitysmaalaisten maahantunkeutumista. YleX ei kritisoi Facebookin tiedotetta mitenkään vaan päinvastoin antaa sille tukensa viittaamalla kansojaan vihaavien poliitikkojen sensuuri-vaatimuksiin:
Viimeisen vuoden aikana jopa valtioiden johtajat ovat pyytäneet Facebookia poistamaan vihapuhetta palvelustaan. Viime vuoden elokuussa Saksan oikeusministeri Heiko Maas pyysi palvelua poistamaan turvapaikanhakijoihin kohdistuvaa rasistista kirjoittelua. Lisäksi Ranskan hallitus pyysi muun muassa Facebookia torjumaan ääriryhmien propagandamaiset tekstit palvelustaan.
Artikkelissa on sivuutettu sananvapauskysymys täysin, mikä ei ole yllättävää, sillä Yle on jo pidemmän aikaa kannattanut järjestelmää haastavien mielipiteiden rajoittamista eri verukkeilla, jotta äänessä saisivat olla vain samassa juonessa olevat valtamediat.

Ärsyttävintä jutussa on siinä toistuva jankutus vihapuheesta, käsitteestä, jota hegemoninen valta yliopistoja myöten ei ole missään julkisessa keskustelussa halunnut problematisoida. Sanottakoon se täälläkin vielä kerran uudestaan, että Amerikan Itärannikon kuudessa Ivy League -yliopistossa 1980- ja 90-luvuilla käyttöön otettu termi 'vihapuhe' on keksitty tarkoituksellisesti demonisoida perinteinen eurooppalainen identiteetti ja arvot. Kyseessä on siis puhtaasti kielen manipulaatioon perustuva kulttuurimarxilainen projekti, tosielämään sovellettu orwellilaisen uuskielen sana, jonka esiin nostamisella totuuden sanominen pyritään kriminalisoimaan "moraalisin" perustein. Käsitteenä vihapuhe ei siten ole riippumaton objektiivinen yläkäsite tietynlaiselle puhetavalle, vaan nomenklatuuran ja sen lakeijoiden käyttämä poliittinen koodisana, jonka varjolla voidaan ilman tunnon tuskia tukkia totuuden puhujien suut.



-------------------------



Yle TV1, 21.1.2016 klo 21:05, A-studio: Talk 

Luotako poliisiin? Vieraina kansanedustaja Pirkko Mattila (ps), vanhempi konstaapeli Marko Kilpi, kansalaisaktivisti Sippo Kähmi ja toimittaja Mari Pudas. #yleastudio HD

Oletteko muuten huomanneet, että valtamedian käyttämä ilmaus "kansalaisaktivisti" ei ole muuta kuin kiertoilmaus kommunistille tai nilkkiliberaalille punamädättäjälle. Pienen googlauksen jälkeen selvisi, että Sippo Kähmi on kommunisti, joka oli viime eduskuntavaaleissa SKP:n ehdokkaana. Miksi Yle ei kerro tätä suoraan? SKP:n nuorisoaktiivit ovat tulleet tunnetuksi siitä, että he ovat yllyttäneet käyttämään väkivaltaa poliisia vastaan. Tällaisia viattomia "kansalaisaktivisteja" jälleen kerran A-studiossa. Miten avata uuskielien koodi osa 1: kansalaisaktivisti -> kommunisti


Yle TV1, 21.1.2016 klo 22:00 Ulkolinja: Izmirin ihmisbasaari  

Aegeianmeren rannalla olevassa Izmirin kaupungissa sotaa pakenevat ihmiset ja ihmissalakuljettajat kohtaavat. Tuhannet pakolaiset saapuvat Izmiriin päivittäin löytääkseen keinon päästä Eurooppaan. O. Pertti Pesonen Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi.

Sotaa pakenevat? Suuri osa Eurooppaan tunkeutuneista vapaamatkustajista on irakilaisia sotarikollisia tai pelkkiä elintasopummeja Afghanistanista ja Somaliasta. Tämänkin ohjelman tarkoitus on "lisätä ymmärrystä" maahantunkeutujia kohtaan ja taivuttaa näin kansalaiset jatkuvalle vihamieliselle invaasiolle.


Yle TV2, 21.1.2016 klo 21:00, Noin viikon uutiset  

Jukka Lindströmin vetämä ajankohtaissatiiri. Viikon tärkeimmät uutiset jo torstaina. Vieraana kielentutkija Vesa Heikkinen. OHJELMA PALAA TAUOLTA. #nvuutiset Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.

Kaupunkilaisliberaalien suosiman stand-upin hengessä ohjelman valtaosa koostuu pikkunokkelasta naljailusta suomalaisille "rasisteille". Itsestään liikoja luuleville hipstereille suunnattu ajankohtaissatiiri ei ole muuta kuin light-vasemmiston katteetonta hengennostatusta. Muistin virkistykseksi Yle Watch upotti tämän tunkion viime marraskuussa sopivin saatesanoin.