tiistai 28. kesäkuuta 2016

ALA-ARVOISEN HEIKKOA ELI YLE TEEMA ON TODELLA GAY

"Mitä välii, ei se oo sulta pois! Ihan tavallisia
kansalaisia kuten muutkin - käyvät töissä,
ruoka-kaupassa ja katsovat telkkaria."

2010-luvun aikana 
Yleisradio on tehnyt Helsinki Pride -viikosta koko maan virallisen homotapahtuman, jota juhlitaan erityisesti Teema-kavavalla päivittäin. Suuren yleisön reaktoiden pelossa Yle ei ole tietenkään rohjennut antaa virallista tunnustusta tapahtuman LGBT-ideologialle, vaan mediajätin sisällä toimiva homomafia on edennyt asiassa vaivihkaisesti. 

Tosin nälkä on kasvanut syödessä, joka näkyy homorummutuksen (ilman ironiaa) kiihtymisenä vuosi vuodelta. Jopa epäilevät kansalaiset ovat alkaneet pitää tuota monotonista propagandaa normaalina asiantilana, sillä onhan kyse sentään virallisen instituution veronmaksajia palvelevasta "tiedonvälityksestä". Siksi homokulttuurin sisään olennaisesti kuuluvat negatiiviset ilmiöt kuten alkoholismi, itsemurhat, pedofilia ja sukupuolitaudit on siivottu julkisuudesta pois. Vastaavasti ulospäin näkyvät häiritsevät piirteet kuten aktit puistoissa ja jopa paraatissa lasten silmien edessä pyritään kääntämään niin, että vika on vain ahdasmielisissä, jotka eivät kykene iloitsemaan tällaisesta edistyksellisestä käyttäytymisestä. (Jopa eräät sukupuolisesti poikkeavat suomalaiset pitävät homojen alakultuuria esittelevää Pride-kulkuetta pelkästään kielteisenä ilmiönä.)

On irvokasta, että homoyhteisö kutsuu tapahtumiaan Ylpeydeksi (Pride), vaikka perversiot eivät muutu kenenkään silmissä ylpeydenaiheeksi sillä, että niitä julistetaan avoimesti koko skenen voimalla. Tämä siitäkin huolimatta, vaikka viimeisen vuosikymmen aikana mukaan on saatu haalittua kulttuurimaxilaisia heteroita lisäämään tapahtuman sosiaalista hyväksyntää. Saattaa tietenkin olla, että pridemarssit kohottavat osallistujien itsetuntoa, mutta se on osallistujille yhtä valheellista kuin jos raiskaajat alkaisivat pitää halujaan ylpeilemisen aiheena. Lisäksi avoimesti pervoseksuaalisuuttaan esittelevät marssijat yrittävät väkinäisellä elämänilollaan peittää sen tosiasian, että homokulttuuri ja koko LGBT-liike ylipäätään ovat kuoleman kultti, geneettinen umpikuja. Elämää nähneet ihmiset ovat aina tietäneet kertoa, että he eivät ole tavanneet ensimmäistäkään homoa, joka on lähestynyt kuolemaa hyvällä omallatunnolla. Homot ja liberaalit homoemot tietenkin tuomitsevat tällaiset näkemykset suoralta kädeltä ja haluaisivat jopa kriminalisoida ne, mutta mitkään sananvapauden loukkaukset eivät tee tyhjiksi homoyhteisön ongelmia, joista Yle kiillotetun julkisivun takaa haluaa vaieta.

Tänään esitettävät homo-ohjelmat ovat sitä tuttua ideologisesti oikeappista tarinaa, jossa LGBT-väki nähdään joko pelkkinä uhreina tai sitten ylimaallisen upeina ihmisinä, joita muiden pitää katsoa ylöspäin:



Yle Teema, Tiistai 28.6.2016 klo 21:00, Our Gay Wedding -musikaali  

Prix Italia -palkittu ohjelma: säveltäjä Benjamin Till ja näyttelijä/laulaja Nathan Taylor toteuttivat omat häänsä ja vieläpä musikaalin muodossa heti kun laki salli samaa sukupuolta olevien avioliiton v. 2014. HD Äänitekstitys: suomi.



Yle Teema,Tiistai 28.6.2016 klo 21:50, Elävä arkisto: Pride  

Arkisto-ohjelmien esittely. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.



Yle Teema Tiistai 28.6.2016 klo 21:52, Arkistovieraana: Yazka Love (2016)

Transsukupuolinen raakakakkuyrittäjä ja terveysanalyytikko Yazka Love on puhunut kauan seksuaali- ja identiteettivähemmistöjen oikeuksien puolesta. Ohjelmassa hän kertoo omista kokemuksistaan ja ajatuksistaan. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.



Yle Teema,Tiistai 28.6.2016 klo 22:07, Kielletty kaupunki (1991) 

Keskustelu, jonka aiheena piti olla homoerotiikka. Mukana Hannu Tapani Klami, Kinky Clubin perustaja Yazka, Setan sosiaalisihteeri Ari Saukkonen, kansanedustaja Hannu Suhonen ja apulaisprofessori Martti Grönfors. Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi.



Yle Teema Tiistai 28.6.2016 klo 23:00, Päivä miehenä  

Taiteilija Diane Torr pitää Drag king -työpajoja, joissa naiset pääsevät tutkimaan sukupuoliroolejaan. Dokumentti seuraa kahdeksan työpajaan osallistuvan saksalaisnaisen muodonmuutosta mieheksi. Äänitekstitys: suomi. K7 (seksi).



Yle TV2, Tiistai 28.6.2016 klo 14:40, Kioski: Rakelin kuplassa  

Elokuvissa ja teatterissa mieskeskeisyys on edelleen tosiasia. Rakelin kuplassa tasa-arvoa pohtivat fiktion ammattilaiset. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi. Äänitekstitys: suomi


Yle TV2, Tiistai 28.6.2016 klo 15:10, Stella Mwangin tie tähtiin 

Kenialaissyntyinen Stella Mwangi voitti Norjan Euroviisut vuonna 2011 kappaleella "Haba Haba". Stellan tie iskelmätaivaalle ei ole silti ollut helppo. Nuori nainen on kuitenkin päättänyt päästä pitkälle urallaan. (U) Äänitekstitys: suomi.



Yle TV2, Tiistai 28.6.2016 klo 18:45, Lesbot 

4/11. Matilda matkustaa isoäitinsä luo kotikuntaansa Fagerstaan ja saattaa pubikäynnillä itsensä vaaraan. Rebecka toivoo saavansa lapsia vaimonsa kanssa. Karolina tapaa äitinsä. HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: ruotsi. Äänitekstitys: suomi.



Yle TV2, Tiistai 28.6.2016 klo 22:00, Tuhkimotarinoita - Tyttöjen ilta  

Seksiin palasi pelon sijaan nautinto. Mikä muu muuttui, kun Minna erosi lestadiolaisyhteisöstä? Palataan jakson tunnelmiin yhdessä ystävien kanssa, keskustellaan ja kuullaan mitä Minnalle kuuluu tänään! (U) HD Kuulovammaisille tarkoitettu tekstitys: suomi



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti