tiistai 16. syyskuuta 2014

IKUISTA SYYLLISYYTTÄ LUUPPINA, JOSTA TIHKUU ORJATERVAA MYÖS SUOMEN POTTUNOKILLE.



Yle Teema, 16.9.2014, klo 21.00, Historia: USA:n orjuuden vastainen liike

1/3. Taistelua orjuutta vastaan oli käyty USA:ssa jo vuosikymmenien ajan, kunnes vuonna 1863 presidentti Lincoln antoi julistuksen orjuuden lakkauttamisesta. Kiivas kamppailu jätti jälkensä koko kansakunnan historiaan. Ohjaus ja käsikirjoitus Rob Rapley. 


Yle Areenan linkki ohjelmaan.

Helsingin Sanomien poliittisesti korrekti arvio poliittisesti korrektista sarjasta, jossa olennaiset taustat ja salatut totuudet jätetään kertomatta.



Eurooppalaiset ja Amerikan valkoiset lopettivat maailmassa ensimmäisenä orjuuden, mutta paradoksaalisesti heidän syyttömiä jälkeläisiä muistutetaan orjuuden synneistä jatkuvasti toisin kuin vaikka Afrikan arabeja ja neekereitä, jotka harjoittavat orjuuttaa edelleen. Valheiden ja röyhkeyden huippu on tietenkin Steven Spielbergin kaltaiset ovelat juutalaiset, jotka ovat "historiallisissa elokuvissaan" sälyttäneet orjuuden pelkästään valkoisten kristittyjen niskoille, vaikka juuri juutalaiset olivat keskeisessä roolissa trans-atlanttisessa orjakaupassa. Samalla on voitu iskostaa valkoista syyllisyyttä koko maailmaan. Tätä valkoista syyllisyyttä edustaa Yle Teeman kolmiosainen (sic) poliittisesti korrektisti dramatisoitu "dokumentti"sarja USA:n orjuuden vastainen liike (The Abolitionists,  USA 2012 ).


Oho, nyt tuli väärä kuva! Valkoinen ei
voi olla orja ja uhri. Sellainen on
rasistisen ennakkoluulon levittämistä
arabeista ja juutalaisista.



Yle TV 1, 16.9.2014, klo 15.15, Aamu-tv

Aamu-tv:n linkki.

Monella taisi mennä aamukahvit väärään kurkkuun kun wanha tuttumme telaketjufeministi Tiina Rosenberg lyhyeksi kynittyine lesbo-tukkineen rävähti ensimmäisenä eetteerin Aamu-tv:ssä. Hän julisti henkilökohtaisen vakaumuksensa mukaisesti Suomen umpirasistiseksi maaksi, peräänkuulutti (ääri)vasemmistolaista aktivismia ja syytti suomalaisvihamielistä hyysäriehdistöä "äärioikeistolaiseksi". Vastaavasti 
Tiina-tyttönen tuomitsi Ruotsidemokraatit sujuvasti natsipuolueeksi sillä perusteellä, että puolue vaatii maahanmuuttoa samalle suhteelliselle tasolle kuin Suomi, jolloin siitä olisi vähennettävä vuotuisesti n. 90%:ia. Kaikki nämä lausunnot perustuivat sellaisiin empiirisiin ja objektiivisiin havaintoihin kuten "mun mielestä.." ja "mä olen asunut ulkomailla...". Trendiperseen oloinen hipsteritoimittaja Mikko Haapanen nyökkäili tietenkin tyytyväisen hyväksyvästi kulttuurimarxistin harhaisille jorinoille. Yle saa 500 miljoonaa euroa vuodessa verorahoja ja vastineeksi me saamme kilaroivan kiintiökommunistin suunsoittoa .



************************************************************************************************************


Yle Watchin omat facebook sivut nyt täältä.


Yle Watchin juttuja, jotka liittyyvät Ylen ohjelmiin ja uutisiin, voi myös postata eri Yleisradion Facebook-sivuille. Kun postaat, niin älähän trollaa, vaan toimi asiallisesti. Ohessa suorat linkit, klikkaa nimeä:

Yleisradio
Yle Uutiset
Yle Areena
Yle Teema
Yle Radio 1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti